Ny sleeper 200 SF

NY SLEEPER // OUTDOOR BEDDING

Her er vår splitter nye Sleeper 200 SF med sittefunksjon. Med Sleeper 200 SF med på teltturen øker du komforten betraktelig!

Fjellpulken Sleeper 200 SF er en stor bag/pose hvor man kan ha et ferdig oppblåst liggeunderlag og utrullet sovepose klar til bruk. Eller du kan ta den nedpakket med i tursekken sammen med resten av utstyret ditt. 

Sleeper 200 SF (sittefunksjon) er designet med muligheten til å løfte opp rygge på den slik at den danner en ryggstøtte. Dette gjør ditt teltliv langt mer komfortabelt enten du spiser, leser eller gjør andre ting hvor det er bekvemt å sitte oppreist.

Fjellpulken Sleeper kommer i tre modeller

Selverkstedet vil fortsette som merkenavn med videreutvikling innen design og merkevare med flere produktserier og utvidede markeder. Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ser på Seleverkstedet som en merkevare i toppsjiktet som vi skal forvalte på en god måte.

Relatert produkt

Fjellpulken Sleeper kommer i tre modeller

Selverkstedet vil fortsette som merkenavn med videreutvikling innen design og merkevare med flere produktserier og utvidede markeder. Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ser på Seleverkstedet som en merkevare i toppsjiktet som vi skal forvalte på en god måte.